top of page
Søk
  • Forfatterens bildeCecilie Jakobsen Espeland

Hei!

Mitt navn er Cecilie og jeg er storesøsteren til Belinda.

Dette er mitt aller første blogginnlegg og jeg er beæret over oppdraget.

Min kjære lillesøster har mast mye på meg om at jeg må dele interiør-lidenskapen min.

Så nå er jeg endelig igang og vil gjerne dele mine tips med deg.


Jeg er veldig glad i detaljer som gjør interiøret personlig, men hvis ting har en praktisk funksjon- så er jeg helt med på det og. Flerbruks og gjenbruk er noe jeg heier på.

Trender kommer og trender går. Vi vokste opp med masse planter rundt oss og jeg er så glad for at denne trenden- som har så mye mening med seg - er tilbake og jeg er sikker på at den trenden er kommet for å bli. Planter gir oss så mye fin energi og vi har så godt av å ha planter rundt oss. Vi har en del planter her hjemme- men plass til mange flere og jeg har så mye å lære om hvor planter bør stå for å trives, og hvordan de skal stelles. Det er et hav av interiørblogger der ute. Men vi blir heldigvis aldri utlærte.

Jeg har stadig prosjekter på gang her i huset vårt (ihvertfall inni hodet) og vil dele før og etter bilder. Også har vi spennende prosjekter på gang her på bloggen som jeg får sommerfugler i magen av.


Vi er alle inne i en vanskelig og spesiell tid nå- og vi må minne hverandre på at denne tiden går over. Til nest gang: ta vare! og hvis du vil gi deg selv en pause oppi alvoret- kom gjerne med innspill til meg. Hva blir du inspirert av? Er det noe du vil lære om planter og interiør?


Klem fra meg!

@cecilieespeland


1 566 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

2 Comments


miriam.nesje
Apr 04, 2020

Juhuu!! Dette blir bra! Gleder meg til å følge med her

Like

Belinda Jakobsen
Belinda Jakobsen
Apr 04, 2020

Dette er altså så stas for meg at jeg har ikke ord!!!

Like
bottom of page