top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Anthurium Clarinervium i mitt hjerteEn av de desidert vakreste plantene jeg har i hus er denne flotte karen her; Anthurium Clarinervium. Jeg fikk den av Marius som driver wellplanting.com, en nettbutikk jeg virkelig anebfaler dere å sjekke ut dersom dere har lyst på noen planter som kan være vanskelig å finne i vanlige hagesentre.

Jeg liker ikke å kalle planter vanskelige, men det kan lønne seg å kjenne hva en Anthurium Clarinervium trenger før man får den i hus. Denne planten vil for eksempel ha det fuktig, og titter du godt på bildet vil du se at det siver vann opp fra underskålen. Jeg har nemlig fylt underskålen med grus fra inngangspartiet til naboen (oops) og deretter fylt på med vann. Her passer jeg på at det alltid er godt med vann. Jorden den står i er god, levende jord (Ø-kompost fra godvar.no), jorden har både lupin og høne pøne i seg, og jordflaten er dekket med løv. Husk at åpen jord er åpent sår. Anthurium Clarinervium er ikke veldig glad i direkte sol, så jeg har den stående litt i skyggen. I tillegg elsker den som sagt fukt, så jeg har den på kjøkkenet der det ofte kommer damp fra både oppvask, vaskemaskin og matlagin. Jeg sprayer den også med vann så ofte jeg husker, og foreløpig ser den ut til å stortrives!

601 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page