top of page
Søk
  • nfl401

DIY; Bohemsk veggpynt

Det meste som vi henger på veggene våre er veldig firkantet, skarpt og hardt. Bilder og postere med rammer, med spisse hjørner og harde kanter. Lamper med stive armer og harde materialer. Jeg trengte noe som var organisk, ikke hardt og som kunne myke opp veggen. Fant selvfølgelig ikke noe jeg ønsket meg på butikkene, så da endte det med å lage meg en ny veggpynt selv. For de som har fulgt meg lenge, så vet dere at jeg laget denne da vi bodde i leiligheten og den fikk selvfølgelig bli med på flyttelasset!Det du trenger: - Mobilringer Dette har jeg kjøpt på Søstrene Grene, Panduro og andre hobbybutikker. Kan også bruke ringene fra gamle lampeskjermer i noen tilfeller. - Garn eller tråd. Her setter bare fantasien grenser, bruk det du liker, det du har til overs hva enn. Her har jeg brukt bomullsgarn fra Søstrene Grene. Start med å klippe mange, mange tråder i en god lengde, bedre å ha de litt for lang og klippe av senere. Så ta gjerne halvannen - to meter. Legg tråden dobbelt under mobilringen, og tre enden gjennom løkken.

Fortsett å tre tråder på ringen, til du får den tykkelsen du vil ha. Gjenta på flere mobilringen om du vil ha flere "lag".

Har brukt to ulike farger på lagene her, for å skape dybdeeffekt. Men du kan velge akkurat hvilke farger og tråder du vil ha. Bruk gjerne en sterkere tråd eller hyssing til å knyte ringene sammen og henge opp med. Har hengt min på veggen med en knappenål, ingen hull i veggen og den henger godt.

Enkel og fin DIY synest vi! Tag oss gjerne på instagram @plantemagasinet om du tester noen av DIYene vi deler! God kreativ uke! - @nathaliefli


365 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page