top of page
Søk
  • nfl401

DIY; Fra fiskebolle til potte.

Gjesteinnlegg av Camilla Cappelen - @casacappelen Om det er noe jeg virkelig brenner for i interiøret, så er det gjenbruk og det å gi gamle "unyttige" ting nytt liv, nytt design og gjerne ny funksjon. Så da jeg satt med en fiskebolle uten fisk, fikk jeg en idè om at den måtte jeg jo kunne bruke til noe annet spennende, formen på den er jo så fin og egentlig er jo bruksområdene uendelige!

Det du trenger: - Gjenstand du vil male, i dette tilfellet Fiskebolle. - Pensel eller svamp. - Reste maling, gjerne veggmaling eller lignende. - Bakepulver.

Både potteskjulere og fiskeboller gis ofte bort på Finn og det er ofte å finne på loppemarkeder også. Se på form og fasong, liker du den, kan farge og tekstur gjøres noe med! Denne fiskebollen fikk vi gratis en gang vi hadde en fisk som var gravid og trengte eget hjem en periode. Bland reste malingen og bakepulver i en beholder, mengden bakepulver avhenger av mengden maling, start med litt og litt til du får ønsket struktur. Ca. to deler maling og en del bakepulver. Mal et til to strøk på gjenstanden du ønsker å gjenbruke! For enda mer struktur i malingen, bruk svamp som du lett "dabber" på malingen med.

Denne malingen gir matt struktur og et jevnt resultat som jeg liker. Synes fiskebollen gav plantene et helt nytt uttrykk i interiøret, den kan fint brukes både med høye planter på for eksempel en pidestall eller med en lav plante på spisebordet.

Lykke til! - Camilla @casacappelen Har du gjenbrukt noe til et helt nytt bruksområde? Vis oss gjerne på Instagram; @Plantemagasinet.no

1 716 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page