top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Fordeler med lavendel

I 2019 startet jeg dette plantemagasinet, og i 2020 startet jeg nettbutikken Pikant Shop! Jeg er utrolig glad i å dele, og oppdager jeg noe nyttig eller noe fint, er jeg rask på labben med å sende rundt info til alle jeg kjenner. Det var slik dette plantemagasinet her oppstod. Jeg lærte så mye om planter i en relativt kort periode, og jeg ønsket å dele den kunnskapen med så mange som mulig. Slik er det også med Pikant Shop! Der inne ønsker vi å selge de produktene vi selv bruker som vi gjerne har oppdaget i utlandet og som ikke finnes over alt her i Norge. Først lanserte vi noen magiske økologiske aromaterapi puter som kommer både med og uten lavendel. Disse kan du se mer av her.


For noen dager siden lanserte vi også lavendelposer, og disse er jeg bare fullstendig forelsket i. Små poser i hvit lin fylt med 25 gram ren og tørket lavendel. Skriv inn "fordeler med lavendel" på Google, og du vil finne artikler på artikler med de mest utrolige helsefordeler av denne blomsten.

Jeg bruker mine til så mangt. Jeg har de hengende på dørhåndtak, jeg har de i skuffer og skap, jeg har de inni sommerskoene som er pakket bort nå, og jeg legger de på gaver som en ekstra oppmerksomhet.

Vi kjøper ingenting fra fabrikk, vi kjøper direkte fra gårder og familiebedrifter i Ungarn og Romania, og det gjør så godt i hjertet å virkelig kunne være med å bidra økonomisk til mennesker som virkelig fortjener det. Så handler du fra Pikant Shop skal du være trygg på at pengene dine går til noe veldig bra. Sjekk gjerne ut nettbutikken vår som jeg er så stolt av! PikantShop.no <3 Klem fra Belinda.

178 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page