top of page
Søk
  • nfl401

Grønnrenne på barnerommet

For en tid tilbake spurte vi hva dere ville vite mer om og få flere innlegg om, her på plantemagasinet. En ting som gikk igjen var planter til ulike rom. Det er nemlig ikke alle planter som bør plasseres i alle rom, spesielt til soverom og barnerom bør man velge planter med omhu.

Til barnerommet er det flere ting å tenke på: - Planten bør ikke være giftig å spise eller vondt å være borti. - Det bør være en plante med gode luftrensende egenskaper, som skaper mye oksygen. Dette utelukker veldig mange planter, da veldig, veldig mange av de vanlige hus plantene våre er giftige å spise eller vil irritere svelg og mage. Kaktuser, sukkulenter og blant annet svigermors tunge utelukkes også, da disse ville være vond for barnet å få fatt i.

Men hva med planter som er bra på barnerommet? Vel, det finnes mange planter som vil være gode alternativer, men i dag vil vi foreslå og dra frem Grønnrenner planten som den perfekte barneroms planten. Den er ikke giftig for barn eller dyr, den har ikke skarpe blader og den gjør seg jo veldig godt i en hengepotte, da blir den uansett vanskelig for barnet å komme borti.

I tillegg er grønnrennen en lettstelt og enkel plante. Den behøver bare indirekte lys og vannes jevnlig, jorden bør holdes lett fuktig. I vår mening, den perfekte plante på barnerommet! Og bare se hvor fin den ble her på barnerommet hos @kamillaskreative man blir jo bare glad av å se disse flotte bildene. Så vil dere ha flere forslag til planter til barnerommet? Eller er det andre rom dere savner?

1 345 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page