top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Grønt interiør i spisestuen

Begynner huset eller leiligheten din å fylles opp med planter, og du er usikker på hva du skal gjøre med de alle? Mitt beste råd er å gruppere de sammen. I mitt forrige hjem, som disse bildene er fra, valgte vi å ramme inne spisestuen med grønne planter for å få en lun og grønn spiseplass.


I vårt nye hus, som er et funkishus, har det vært vanskelig å plassere plantene. Jeg gikk derfor gjennom mine gamle bilder, og bestemte meg for å gjenoppta denne idéen med å samle plantene rundt spiseplassen, så nå må jeg hjem i det nye huset og ommøblere planter etter jobb!


Det er også bevist at plantene trives best når de står sammen, så å gruppere planter er bra for både deg, og de :)

1 084 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page