top of page
Søk
  • Forfatterens bildeCecilie Jakobsen Espeland

Hjemmekoselig stue

I dag ønsker jeg å vise dere stua vår! Jeg har tatt bilder med telefonen min (ps. dette er et hint om at Belinda kan komme med kameraet etter hvert og ta skikkelige bilder) og jeg har selvsagt ryddet for bildet sin skyld. Nå er det slik at vi ikke har småbarn i hus lengre, de har nemlig blitt såkalte tweens, og det er selvsagt lettere å holde huset ryddig nå. I tillegg kan de og hjelpe til med husvask og sånt, no mor her setter stor pris på.Det er viktig for oss å ha et hjemmekoselig hjem. Vi elsker å invitere familie eller venner til lange middager eller å få spontane besøk, og et stort kompliment for meg er når besøket slenger seg ned i sofaen eller setter seg på en stol på kjøkkenøya og jeg ser at skuldrene senker seg. Jeg elsker å dille og dalle her hjemme og mikser som regel gammelt og nytt. Nå er det påske og det er naturlig for meg å ha påskepynt på bordet, slik vi vokste opp med.
Tips: Bruk de tingene du er glad i!Gå innom brukt- butikken! Plutselig står vasen der som du har ønsket deg. Sjekk ut på finn.no før du kjøper nytt. Det gjør jeg ofte- siden jeg ofte faller for for dyre ting. Kvalitet er viktig for meg, fordi kvalitet varer.

Jeg ser ofte etter vaser og potter som er like fine med og uten blomster eller planter oppi. Blir jeg litt lei, så setter jeg noe vekk til pause. Jeg kaster ikke for å kjøpe nytt.


Jeg vil så gjerne bli kjent med deg som leser dette, og kommentarer er viktig.


Hva ser du på som hjemmekoselig?Ønsker dere en nydelig søndag - ta vare på hverandre!


Klem fra Cecilie

@cecilieespeland2 309 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page