top of page
Søk
  • Forfatterens bildeCecilie Jakobsen Espeland

Hvordan gjøre en utepotte med sommerblomster ekstra magisk!

REKLAME i samarbeid med @jotex

Jeg er så heldig og har et samarbeid med Jotex nå, og er så fornøyd med de nye lysene jeg bestilte her om dagen.

Det er mye sommerblomster ute nå, og så utrolig mye fint. Og nå som vi er mer hjemme enn noensinne, synes jeg det er ekstra hyggelig å pynte og dille rundtomkring.

Hvert år har jeg margeritter i utepotter (blant annet) og dette året lyser den ekstra fint synes jeg. Disse lysene som ser ut som stjerneskudd og kommer i trepakning. De er på en pinne som enkelt kan settes i jorda der du måtte ønske. Jeg har satt de sammen med margerittene mine ved den ene inngangsdøra. Sånn blir det en ekstra varm hilsen til de som går forbi huset eller kommer innom oss.


Hvis du vil se mer om dette, følg meg gjerne på instagram på @cecilieespeland

Rabattkode du kan bruke ved din neste bestilling hos @Jotex er:

MAYLOVE20. Da får du 20% på din neste bestilling.

Lysene jeg har brukt finner du HER


Sommerklem Cecilie


1 171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page