top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Hvorfor innrede med grønne planter?

Jeg gjorde et intervju her forleden da jeg ble spurt "hvorfor bruker du så mye planter i din innredning?". For meg var svaret åpenbart. Det er jo så lunt og hyggelig! Og det aller fineste som finnes av dekor. Spørsmålet gjorde meg nysgjerrig da. Hvordan hadde det sett ut her hjemme uten plantene mine? Jeg tok for meg området rundt spisebordet og tok et bilde med planter, og et uten, satte det sammen i en .gif og her ser dere resultatet.

Det er jo innmari mye hyggeligere med planter som dekor, eller er jeg helt blind? Jeg har nok riktignok litt mye, men det er sånn vi liker det. Jeg legger ved bildene uten animasjon for de av dere som vil se litt nøyere.


Jeg føler selv at planter er den beste investeringen man kan gjøre hva gjelder interiør. Ikke går de av moten, ikke blir de u-trendy, ikke blir du lei av de. Og bytter du potte får du plutselig en helt ny look. Noe som er viktig å huske på er hvilke planter du kjøper. Tenk på plantens behov før dine egne. Før handlet jeg en plante jeg synes var pen, og satte den der jeg ønsket å ha den. Nå setter jeg planten der planten ønsker å være i forhold til lys. Bli kjent med planten din før du kjøper den!


1 698 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

2 Comments


Anne Bondal
Anne Bondal
Jul 30, 2019

Kvar er bordet og stolane dine frå? Veldig fine

Like

irisinbar
Jul 24, 2019

Can you do my apartment too? Pretty please 🙏😇

Like
bottom of page