top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Nå kan du kommentere på innlegg her inne

Fine folk. Da jeg lanserte plantemagasinet.no var jeg ekstremt usikker på om noen kom til å lese i det hele tatt, eller om det kom til å forbli et hobbyprosjekt for meg og min familie. Derfor ønsket jeg ikke ha kommentarer på innlegg, jeg så ikke vitsen. Jeg tok feil. Og det er jeg så glad for! Nå har jeg lagt inn et kommentarsystem der vi eliminerer usaklige anonyme kommentarer. Kommentarsystemet er ganske likt andre online magasiner; du må logge inn først. Dette gjør du bare én gang, så husker din data eller telefon det. Og når jeg svarer på din kommentar vil jeg samtidig gi et hjerte til din kommentar, da får du nemlig opp en melding om dette, så slipper du å gå inn og sjekke hele veien :) På den måten holder vi denne siden litt hellig, den er kun for oss plante- og interiørinteresserte som vil inspirere og lære av hverandre. Det synes jeg er fint <3


Vedrørende personverninnstillinger så følger jeg alle regler her, det er viktig for meg at dere vet at dere er i trygge hender. Jeg gleder meg til å høre fra dere! Kommenter så mye dere orker, det gjør meg så glad å kunne ha en dialog med dere og høre fra dere!

279 visninger11 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page