top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Nå kan du kommentere på innlegg her inne

Fine folk. Da jeg lanserte plantemagasinet.no var jeg ekstremt usikker på om noen kom til å lese i det hele tatt, eller om det kom til å forbli et hobbyprosjekt for meg og min familie. Derfor ønsket jeg ikke ha kommentarer på innlegg, jeg så ikke vitsen. Jeg tok feil. Og det er jeg så glad for! Nå har jeg lagt inn et kommentarsystem der vi eliminerer usaklige anonyme kommentarer. Kommentarsystemet er ganske likt andre online magasiner; du må logge inn først. Dette gjør du bare én gang, så husker din data eller telefon det. Og når jeg svarer på din kommentar vil jeg samtidig gi et hjerte til din kommentar, da får du nemlig opp en melding om dette, så slipper du å gå inn og sjekke hele veien :) På den måten holder vi denne siden litt hellig, den er kun for oss plante- og interiørinteresserte som vil inspirere og lære av hverandre. Det synes jeg er fint <3


Vedrørende personverninnstillinger så følger jeg alle regler her, det er viktig for meg at dere vet at dere er i trygge hender. Jeg gleder meg til å høre fra dere! Kommenter så mye dere orker, det gjør meg så glad å kunne ha en dialog med dere og høre fra dere!

281 visninger11 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

11 comentários


doriy66769
13 de ago. de 2023

Hei, har du prøvd ut https://www.søkelån.no/ før?

Curtir

Elise Oksavik
Elise Oksavik
26 de jul. de 2019

Er ikke det litt rart, siden Plantemagasinet Gro er registrert på Bloglovin? Det er jo mindre «bloggaktig» enn ditt magasin, synes jeg! De er forresten ikke aktive med innlegg lengre... Håper du når frem med mailen iallefall 😄

Curtir

Susanne Garcia Giving
Susanne Garcia Giving
23 de jul. de 2019

Ja, det bør du 🤩😁


Curtir

Belinda Jakobsen
Belinda Jakobsen
23 de jul. de 2019

Susanne: Er du seriøs. Er det så enkelt?? Da skal jeg få mine i jord med en.eneste.gang!!!

Curtir

Susanne Garcia Giving
Susanne Garcia Giving
23 de jul. de 2019

Sånn er det avogtil! :) jeg la bare mine strelitzia-frø i levende jord i et sånn så-brett med gjennomsiktig lokk på på baderomsgulvet med varmekabler. Sjekket en gang i uka at det fortsatt var fuktig oppi der, og jeg hadde vel igrunn nesten gitt opp helt til det plutselig kom opp en spire etter 2-3 mnd! Så gikk det et par uker til også kom det 4 spirer til. Så tålmodighet er visst greia med de tror jeg:D

Curtir
bottom of page