top of page
Søk
  • Forfatterens bildeCecilie Jakobsen Espeland

Nordavind interiør

Vi elsker nisjebutikker. Fordi de skaper muligheten til å kjøpe det lille ekstra og unike til hjemmet vårt! Jeg har vært på besøk hos en av mine favoritt nisjebutikk her i Stavanger området. Den heter Nordavind og ligger på Hundvåg. Rett utenfor Stavanger sentrum.

Tonje eier og har drevet Nordavind siden høsten 2018. Noe av det første hun sa til meg da jeg hadde møte med henne var: Jeg føler nesten ikke dette er en jobb, dette er lidenskapen min!

Det er ingen tvil om at denne lidenskapen synes i butikken. For en pakke av varer hun har her. ( ta det helt med ro, hun har nettbutikk og sender til hele Norge) Det å besøke denne butikken gir meg faktisk sommerfugler i magen... jeg klarer ikke å gå herfra uten å kjøpe med meg noe.

Hun selger potter som gir plantene dine et godt hjem de vil vokse og trives i, til inne og ute bruk. Puter som kan fornye en hel sofa. Belysning til tak, vegger, bord og som du kan henge der du vil. Møbler, speil og miljøvennlige produkter til hus og klesvask. Krydder og oljer for å heve smaken i maten.

Ja, listen er lang og hvis noe ikke er nevnt er det heller ikke glemt. fordi lysten til å gå tilbake hit er så stor. Og det er sammensetningen av varer og stemning her som er til å ta og føle på.

Følelsen av det unike og spesielle som og har kvalitet har Tonje virkelig klart å skape!

Hvis du vil fornye i hjemmet ditt, eller kjøpe en gave til noen du er glad i, kjør innom. Eller titt innom nettbutikken dere og nyyyyt. Så får vi se om du og kanskje ikke klarer å la være å kjøpe noe til hjemmet ditt!

Hvis du vil se nærmere på produktene så finner du de på instagram som nordavind_interior. Du finner nettbutikken og besøksadresse HER


Velbekomme!


Sommerklem fra Cecilie!

@cecilieespeland2 010 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page