top of page
Søk
  • nfl401

Norges vakreste hemmeligheter; Marias hus

Denne uken har jeg befunnet meg i Førde, en liten by i Sunnfjord Kommune på Vestlandet. Og på bilferie i Norge, så kan du også fort befinne deg her, om det ikke er for å overnatte på en av byens to hotell, så kanskje for bensin fylling og en is? Er du innom eller i nærheten av Førde, så kan vi i hvert fall anbefale en tur til Marias Hus på Elvetorget, midt i sentrum.

Det er det store Norgesferie året, og vi fortsetter å dele små, vakre hemmeligheter rundt om i vårt land, som vi anbefaler å besøke om du er i nærheten i løpet av sommeren.

Med oppstart i 2010, kan Marias Hus i år feire hele ti år! Og det gjør de i nye lokaler på Elvetorget. Der er det blitt en fantastisk fin butikk, fylt opp med deilig design, bærekraftige møbler, unikt interiør og fantastiske detaljer.

Det kan føles litt som om det virkelig er Marias Hus (hjem) vi får komme inn i!

Maria selv fortalte med ekte lidenskap om det å drive nisjebutikk i en tid hvor det ikke akkurat har vært eller er enkelt å stå i det. Videre fortalte hun med stort engasjement om hvordan hun ønsker å være en bærekraftig butikk i et bruk-og kast samfunn. Det er ikke mulig å møte Maria og besøke butikken uten å bli engasjert med henne.

I tillegg til flotte varer kan Maria bistå med interiørhjelp og veiledning, møbel tapetsering og restaurering av møbler. Alt det kan du lese mer om på nettsiden.

Så er du plutselig i Førde i løpet av sommeren (eller når som helst) ta turen innom Marias Hus og bli både inspirert og fornøyd. Her kan du få en fin opplevelse. Finn de på instagram her og på nett her. Og du, om du har et tips til en butikk vi bør besøke eller har en liten butikk du vil vi skal dele, tips oss på instagram! God helg! @nathaliefli


1 816 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page