top of page
Søk
  • nfl401

One to follow; @elinhjemli

Ukens one to follow er Elin som stå bak kontoen @elinhjemli, "det grønne hjemmet" har kontoen blitt omtalt som, og hvorfor kan du se her:

Hjemmet er virkelig en herlig, grønn oase. I tillegg til vakre bilder av sitt hjem, gir Elin planteråd og tar oss med på oppturer og nedturer, både i livet og i plantehobbyen. For en tid tilbake fikk Elin en skadedyr invasjon og måtte kaste alle plantene sine, da var vi mange som følte med henne og fulgte spente med på prosessen.

Elin er 29 år ung, men har rukket å bli daglig leder i klesbutikk, en hverdag hun jevnlig gir oss innblikk i og mamma til en sjarmerende liten gutt. Sammen med samboeren bor de på Flisa i denne flotte grønne oasen. Hos @elinhjemli er det altså noe for alle!

"Jeg elsker interiør, helst ting som skiller seg litt ut. Men min aller største hobby er planter, jeg er absolutt ingen ekspert, men synes det er veldig, veldig gøy!"

Elin sin store favoritt er Strelitzia og hun har flere eksemplarer hjemme. En favoritt vi skjønner veldig godt, det er en virkelig flott plante. Så følg @elinhjemli på instagram for mer av den grønne oasen, mer opp - og ned turer og selvfølgelig mer planter. God torsdag!

555 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page