top of page
Søk
  • nfl401

One to follow; @kamillaskreative

Denne uken er det kreative, flinke og harmoniske @kamillaskreative som er ukens One to follow. Feeden hennes er bare så ren og vakker, man blir fanget ved første øyekast!

Her er det bare så mye lekkert og delikat å hvile øyet på. Fargene, lyset og stemningen. Kunne sittet i timesvis å bare stirret på feeden til @kamillaskreative.

Kamilla selv er 28 år ung, fra Bergen og for tiden student. Hun er mamma til lille Oline og samboer med Ruben, og hun lar oss ta del i hverdagen og livet sitt, i tillegg til mange flotte, kreative prosjekter på sin konto. Vi får så lyst til å lære oss å strikke og shoppe en symaskin, når vi ser alle de fantastiske tingene hun tryller frem.

En litt annerledes One to follow i dag, men noen ganger så blir vi fanget av plantene, men blir værende for menneskene bak. Og Kamilla er i tillegg til kreativ og dyktig, også raus, varm og smilende. Du kjenner gjennom bildene i feeden hennes, at dette er et bra menneske. Og bra mennesker er definitivt "One to follow" i vår bok.


Så følg @kamillaskreative på instagram og tips oss gjerne om fine kontoer innenfor alle nisjer og med mange spennende temaer, så vi får fin inspirasjon og muligheten til å dele med dere.

104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page