top of page
Søk
  • nfl401

One to follow; @Plant_papis

Bak kontoen @Plant_papis finner vi duoen Andreas og Daniel, som fra sin lyse leilighet i Oslo, viser oss hvordan man skal få til en jungel av grønne planter midt i byen.

Når de ikke steller med plantene, jobber Andreas som business designer og Daniel som tjeneste designer, og på kontoen sin lar de oss bli kjent med dem og ta del i deres hverdag, samtidig som de inspirerer, lærer bort tips og triks til planter og det som følger med, ved å være plante forelder. Lidenskapen de har for planter er tydelig i hvert bilde de deler med oss på @plant_papis.

Det var Andreas som først var interessert i planter, da han vokste opp med med mor og farmor som begge elsket å stelle med plantene sine. Da Andreas møtte Daniel gjorde han det til sitt "mission in life" å få Daniel over på "den grønne siden". Og resultatet ble at i dag er de ikke bare gift, men de er begge veldig glad i planter og føler at de har en terapeutisk effekt på livene deres, og det er jo fint å ha en ting å gjøre sammen.

"Det beste med å ha vunnet Daniel over til planteverdenen, er at jeg ikke lenger trenger å gjemme de nye plantene fra Daniel, som tidligere ofte lurte på; Hvorfor det plutselig var flere planter i stua?" - Andreas

For de som lurer, så er Andreas han høye til venstre. På spørsmålet om hva som er favoritt planten, svarer Daniel: "Jeg føler det forandrer seg uke til uke! Men min evige favoritt er Strelitzia Nicolai, fordi den gir meg minner om sol og sommer, og skaper en tropisk stemning inne!" Andreas klarte ikke velge bare en plante, men går for en hel art: "Svigermors tunge /Sansivera."

Vi opplever den terapeutiske effekten planter har, bare ved å følge dere Andreas og Daniel, så oppfordrer virkelig alle til å følge @plant_papis og deres lille univers. Takk for inspirasjon!

259 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page