top of page
Søk
  • nfl401

One to follow; @pureelisabeth_

I dag skal vi få et innblikk i kontoen og hverdagen til Elisabeth som står bak kontoen @pureelisabeth_ på instagram, og daglig deler både mote, hverdag, interiør og planteprat med sine rett under 40 000 følgere.

Elisabeth er 31 år ung og sammen med mann, to barn og hund holder hun til i barndomshjemmet i Skien. Men Elisabeth er alt annet enn A4;


"Jeg elsker å tenke utenfor boksen og trives best utenfor komfortsonen. Derfor sa jeg opp min faste stilling som prosjektleder i et reklamebyrå for 3 år siden og bestemte meg for å bruke det jeg kan for å sitte på andre siden av bordet: Jeg hoppet uti det med begge bena først og lever i dag av å jobbe som interiør- og boligstylist og som influencer for flere store merkevarer."

Elisabeth og mannen gjør sitt standard 60-talls hus om til sin egne urbane oase, fylt til randen med store, deilige grønne planter. De siste sesongene har de også skapt seg et helt fantastisk uterom, der de blant annet gror egne grønnsaker. Vi i Plantemagasinet drømmer oss vekk i bildene og storisene til Elisabeth av hagen.På spørsmålet om hva som er favoritt planten for tiden, sier Elisabeth: "De siste årene har favoritten vært Strelitzia Nicolai. Den er takknemlig, lett å lære opp og vokser i rekordfart så lenge den får vann ukentlig og næring i ny og ne. Strelitzia er i mine øyne et møbel i seg selv og skaper akkurat den urbane, eksotiske vibben jeg elsker!"

Elisabeth er en fryd å følge, både for plante interesserte og for andre. Her er det nemlig noe å bite seg fast i, for alle og enhver. Go follow @pureelisabeth_ og ha en god torsdag!

213 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page