top of page
Søk
  • nfl401

One to follow; @tallwoodcountryhouse

På "landet" utenfor Washington D.C finner vi @tallwoodcountryhouse et fantastisk, grand millennial hjem, fylt til randen med nydelige skatter.

Bak kontoen finner du Jenny Bohannon, som sammen med sin militær ektemann og tre sønner, deler glimt fra livet og herlige bilder fra hjemmet de har sammen "in the countryside" i USA. Dette er virkelig kontoen å følge for deg som trekkes mot den landlige stilen og for deg som trenger inspirasjon til egen engelske hage.

Bare se denne vidunderlige Krossved / Snowball Viburnum oppsatsen. Dån!

Også må vi ikke glemme det absolutt søteste, mest sjarmerende og nusselige vi har sett på instagram, mest sannsynlig noensinne. For i tillegg til kattunger, geitekillinger og tre supersøte sønner som ofte er kledd i vintage antrekk som kan smelte hvem som helst, så har @tallwoodcountryhouse et ekte andebad i kjøkkenvasken! Kan det bli søtere?

Dette finnes det altså filmer av på @tallwoodcountryhouse. Så har du noe å glede deg til, på en lang dag. Lover det er verdt det!

Vi er helfrelst i @tallwoodcountryhouse og gleder oss til å følge med videre. Har du en instagram-favoritt å dele med oss?

153 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page