top of page
Søk
  • Forfatterens bildeCecilie Jakobsen Espeland

Interiør og vegger

Vi går gjerne litt på veggene innimellom, men dette innlegget handler ikke om det.


Min kjære søster har jo som dere vet nettopp flyttet inn i nytt hus. Interiøret hennes kommer sakte men sikkert på plass, men det kan være vanskelig å finne fine ting til å henge opp på veggen. Jeg er nok litt tidløs i stilen, så når jeg finner noe jeg liker vil jeg at det skal vare lenge, og jeg anbefaler Belinda også å tenke nøye gjennom før hun begynner å lage hull i veggene.


Selv henger jeg aldri opp noe før jeg er helt sikker på at det er det riktige.

Da vi flyttet inn i huset vi bor i nå for seks år siden, tok vi stort sett med oss det vi hadde fra før av møbler, bilder og hyller. En av tingene jeg har hatt i sikkert over ti år er en hylle fra Bolia som jeg har blitt så glad i. Den fikk vi faktisk av noen venner og den får stadig oppmerksomhet. Den fikk plass på veggen i stua vår. Her kan jeg variere dekor etter sesong og årstid og jeg kan dille litt når jeg har lyst og tid, eller bare ha det enkelt i travle tider.


Nå har jeg pyntet med litt påskepynt, sammen med noen gamle bøker, ulike figurer og planter. Jeg blander ofte gammelt og nytt, men akkurat denne gangen var det nok bare påskeliljen som var helt ny.Planten på øverste hylle (som jeg enda ikke vet hva heter) har nettopp flyttet inn, jeg fikk den i gave av vår planteglade mamma. Jeg håper den vil trives der og at piggsveisen den har nå, vil legge seg litt mer ned etter hvert.


Det fine med hyller på veggen er at du kan flytte rundt på tingene - uten å lage masse hull i veggen.Hva liker du best å ha på veggene? Er det lenge siden du har forandret i en hylle eller hengt opp noe nytt? Jeg vil gjerne utfordre deg litt denne hjemmepåsken.. fyll hyllene dine med noe gammelt, og noe nytt. Tenk kontrast mens du holder på. Send meg gjerne resultatet her i kommentarfeltet, eller send meg en melding på instagram!

Du finner meg på @cecilieespeland


1 533 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page