top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Potteskjuler på pidestall

Noe av det fineste med min jobb er selvsagt alle fordelene. Som for eksempel at jeg ofte får se og teste produkter før de blir lansert, og det at jeg ofte får personalrabatt hehe. Min kommende mann og jeg driver Pikant Media sammen, et lite firma med store kunder. Vi hjelper altså bedrifter på nett, med både markedsføring, videoreklamer, nettsider, podcast, listen er lang. Godvår.no, som vi jobber med, har akkurat tatt inn nye potteskjulere til nettbutikken, jeg fikk æren av å ta bilder av de, og jeg eeeeelsker de. Morten og Berdian bak godvår kjenner meg, de visste jeg ville falle pladask, og nå er jeg altså en stolt eier av 3 stk nye potteskjulere på pidestall. Jeg elsker pidetaller, og har mye av det rundt i huset, både på soverom, gjesterom, i gangen, på kjøkkenet og i stuen. Det er noe spesielt med det å få planten opp i høyden, uten å måtte sette opp en kommode eller alltid fylle vinduskarmen.

I de fine nye pidestallene har jeg satt mine tre dårlig samvittighetsplanter. Jeg trodde det kun var Clusia jeg hadde forsømt, men den gang ei. Kaktusen er brent og trenger en ompotting, gummifiken er både overvannet og brent, og clusia vet dere allerede hvordan hadde det før hun ble ompottet for noen dager siden.


Over ser dere bildet jeg gav fra meg til godvår, og under her ser dere hvordan det de ser med vårt interiør.

Vi har mye dype farger i vårt interiør, og sort og gull går igjen i hele huset. Jeg tror kanskje at pidestaller er noe som gjenspeiler seg mest her i huset. Har dere gjengangere dere aldri blir lei av?

2 633 visninger9 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

9 Comments


vildbr2016
Aug 11, 2022

Hvordan kan jeg få tak i denne pidestallen? Elsker den!

Like

Hanna Bjørke
Hanna Bjørke
Mar 31, 2020

Hei. Sitter pidestallen sammen eller kan en flytte de rundt som en selv ønsker? 😊

Like
vildbr2016
Aug 14, 2022
Replying to

Fikk du tak i denne? Ønsker sårt å kjøpe

Like

Silje Miranda Jahnsen
Silje Miranda Jahnsen
Nov 07, 2019

Disse har jeg også. Elsker de!

Like
vildbr2016
Aug 14, 2022
Replying to

Hvor har du kjøpt de?

Like

m.vasli
Jul 31, 2019

Hvilke potter har du oppi pidestallene, for de står vel ikke direkte oppi de? Hvor kjøper du evt. de? :-)

Like

Renate fo
Renate fo
Jul 29, 2019

Åååå, så bra👏🏼👏🏼👏🏼

Like
bottom of page