top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

The gift that keeps on givingFor litt siden var min storesøster Cecilie på besøk hos oss fra Stavanger, og hun er en sånn deilig person som alltid har med en liten oppmerksomhet når hun kommer på besøk. Sist hadde hun med denne magisk lille terracotta'en med det som den gang var to bittesmå Lavendel spirer som hun hadde spirt selv fra frø. Vi satte lavendelen ut, noe den ikke likte, og den ene visnet momentant. Jeg satte den centimenter lille gjenstående lavendelen i et minidrivhus og den klarte seg. Nå har det gått en måned eller to og den stortrives! Kan dere tenke noe hyggeligere å få enn en spire noen har spirt selv? Jeg ble rørt langt inn i sjela, og både hun og min niese fikk meg seg noen avleggere av meg hjem igjen <3

Her har jeg fått min andre niese til å holde frem lavendelen slik at dere kan se.

Kanskje dere blir inspirert til å spire frem små gaver selv?

908 visninger1 kommentar

1 Comment


Gode Gavetips
Gode Gavetips
May 14

Hei! For en nydelig historie om lavendelen fra søsteren din – det er virkelig en gave som fortsetter å gi! Det er noe spesielt med å få en plante som noen har spirt selv. Det viser omtanke og kjærlighet, og det er en gave som varer.

Jeg driver nettsiden godegavetips.no, hvor vi samler mange kreative gaveidéer, inkludert hjemmelagde og personlige gaver som denne. Det er alltid inspirerende å høre om slike hjertevarmende gaver som gir glede lenge etter at de er gitt.

Takk for at du deler denne vakre opplevelsen – det gir virkelig inspirasjon til å lage og gi bort egne spirer. Ønsker deg en fantastisk dag videre!

Like
bottom of page