top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

The gift that keeps on givingFor litt siden var min storesøster Cecilie på besøk hos oss fra Stavanger, og hun er en sånn deilig person som alltid har med en liten oppmerksomhet når hun kommer på besøk. Sist hadde hun med denne magisk lille terracotta'en med det som den gang var to bittesmå Lavendel spirer som hun hadde spirt selv fra frø. Vi satte lavendelen ut, noe den ikke likte, og den ene visnet momentant. Jeg satte den centimenter lille gjenstående lavendelen i et minidrivhus og den klarte seg. Nå har det gått en måned eller to og den stortrives! Kan dere tenke noe hyggeligere å få enn en spire noen har spirt selv? Jeg ble rørt langt inn i sjela, og både hun og min niese fikk meg seg noen avleggere av meg hjem igjen <3

Her har jeg fått min andre niese til å holde frem lavendelen slik at dere kan se.

Kanskje dere blir inspirert til å spire frem små gaver selv?

905 visninger0 kommentarer
bottom of page