top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Trekløver på balkong

Siden jeg også har en stor hage jeg skal fylle, handler jeg nå inn stauder jeg kan ha i potter litt, før jeg eventuelt flytter de over til bed. Jeg hadde en potte med fjorårets Lavendel i som måtte fornyes, og da synes jeg denne saken var så fin å ha i denne potta, en Trifolium repens, eller trekløver, på godt norsk. Denne er vinterhardfør, den tåler frost, og den kan stå i stekende sol. Perfekt!Dette plantebordet bygde mitt mann til meg i fjor, og det skal jeg love deg er blitt flittig brukt :)

To av treløverne havnet i lavendelens gamle potte, og den siste satte jeg i en terracotta jeg hadde liggende.

Jeg har hørt at disse trekløverne er ekstremt hurtigvoksende, så det blir spennende å se! Disse kan nok også fungere utmerket som bunndekkere i bed kan jeg tenke meg. Har dere noen erfaring med disse?

1 399 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

3 comentarios


evelynjacobsen84
18 abr 2020

Hva slags Potter anbefaler du til å ha ute nå og i sommer?

Me gusta

Camilla Aune
Camilla Aune
15 abr 2020

Digger disse ute på sommeren! Hvis de får litt gjødsel under planting så vokser de masse og mine ble veldig store i fjor, og tok egentlig over det jeg plantet de sammen med.... ;) Så la de ha mye plass, de blir store i løpet av sommeren!

Me gusta

Neda Dorafshan
Neda Dorafshan
09 abr 2020

Hei :) hvordan må vannes ?? Eg har drept mangen og har kjøpt meg ny forrige uke 😅

Me gusta
bottom of page