top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Trekløver på balkong

Siden jeg også har en stor hage jeg skal fylle, handler jeg nå inn stauder jeg kan ha i potter litt, før jeg eventuelt flytter de over til bed. Jeg hadde en potte med fjorårets Lavendel i som måtte fornyes, og da synes jeg denne saken var så fin å ha i denne potta, en Trifolium repens, eller trekløver, på godt norsk. Denne er vinterhardfør, den tåler frost, og den kan stå i stekende sol. Perfekt!Dette plantebordet bygde mitt mann til meg i fjor, og det skal jeg love deg er blitt flittig brukt :)

To av treløverne havnet i lavendelens gamle potte, og den siste satte jeg i en terracotta jeg hadde liggende.

Jeg har hørt at disse trekløverne er ekstremt hurtigvoksende, så det blir spennende å se! Disse kan nok også fungere utmerket som bunndekkere i bed kan jeg tenke meg. Har dere noen erfaring med disse?

1 384 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page