top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTante Linda

Vannplanter!

Weeeeee! Nå har jeg bestilt planter til plantedammen min, på Aquaworld. Jeg vet fra i fjor, at de ble fort utsolgt så jeg måtte bare hive meg rundt. Gleder meg veldig til å få de! Og spent på hvordan det blir da….Her må jeg bare prøve meg frem. Fra før har jeg en vannlilje, og jeg ser allerede at den kommer til å vokse seg større i år. Det finnes både vannplanter og sumpplanter .Plantene er ikke dyre, men jeg endte opp med fire forskjellige til å begynne med. Bilder kommer etter hvert! Jeg må også få gjort ferdig kanten rundt dammen, så jeg har litt å gjøre mens jeg venter på plantene. Vi har vært og plukket litt naturstein her og der, til kantene rundt dammen, og forhåpentligvis klarer jeg å få til et lite fossefall.


Det er altfor få hagedammer rundt i landet vårt. Det er en oase til avslapning, (og hvem trenger ikke det i dette hektiske livet!), og utrolig dekorativt. Utendørs interiør. Det fins et hav av muligheter! Da jeg begynte min leting etter info og utstyr osv, fant jeg ut at det finnes en del å velge i, både når det kommer til priser og kvalitet. Men når du først tar alt arbeidet med å lage en praktfull dam, så velg kvalitet, som varer. Du vil ikke måtte bytte damduk etter fem år fordi det gnisses hull i duken. Vi valgte å gå for kvalitet som varer så det ble EPDM gummifolie. 30 års garanti, og 300 % elastisitet. Gå inn og sjekk på Aquaworld.no

Det jeg liker med Aquaworld, er at de har et godt utvalg av det jeg vil ha, kvalitets utstyr av det du trenger til å lage akkurat den dammen du vil ha. Anbefaler at dere går inn på siden deres og tar en titt. Vi fikk mye hjelp, både via epost og telefon og er kjempefornøyd.


Vår tomt er helt firkantet og flat. Ikke en eneste hump eller fjellknatt. Før jeg fikk dumpet et lastebil lass med jord midt på. Dammen blir som en juvel i midten, og med plantene som er på vei håper jeg at det i løpet av sommeren blir et syn! Gled dere!



- Tante Linda


664 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page