top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Vi anbefaler.. Durance

Flere av oss som skriver på plantemagasinet er skikkelig, skikkelig fan av disse produktene, litt sånn at det kribler i magen av å skrive dette innlegget. Durance går langt tilbake i vår familie, det er dufter og produkter vi omringes med daglig, og alle vi som bruker produktene anbefaler til alle vi møter på vår vei, og har gjort i en årrekke.Men hva er egentlig Durance?


Durance er et fransk merke, og kommer fra Provence. Selskapet sier selv at produktene er inspirert av det duften man finner langs det provençalske landskapet. Jeg kan nesten føle grusen langs de enorme lavendelåkerne på den franske langsbygda når jeg vasker klærne mine hjemme, eller sprayer hodeputene våre med lavendel mist. Durance velger kostbare, organiske planter og råvarer som trofast gjenspeiler skjønnheten i Provence og de sin kjærlighet til stedet.


Kunstnerne og håndverkerne som jobber med Durance leter etter inspirasjon fra det provençalske landskapet, og fargene og duftene som utgjør dette fruktbare landet. Durance er opptatt av å lage produkter som:

  • Har et minimumsinnhold på 95% naturlige ingredienser.

  • Er parabenfri, fenoksyetanol-fri, natriumlaurettsulfatfri og propylenglykolfri.

  • Er ikke testet på dyr

Durance utvikler produkter laget med de beste organiske ingrediensene (essensielle oljer fra roser, organisk lavendel, essensiell olje fra Grignan og organisk olivenolje fra Nyons) for

oppfylle forventningene til kundene og deres smak for naturlige produkter.

Durance har mange typer produkter som husvask, tøyvask, duftkonvolutter, duftpinner, duft spray, etc.

Kommer du over Durance, er vi skråsikre på at du finner deg en favoritt for livet!


358 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page