top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Vi anbefaler.. Ferievanner til 25 kroner

"Hjelp, jeg skal på ferie!"

Vi er mange her til lands som har kjøpt mye planter det siste året, og panikken kommer snikende jo nærmere ferien vi kommer.

Hva gjør vi med plantene våre mens vi er borte?!

Det aller beste er å ringe en god venn eller en snill nabo og be de være plantebarnevakt, men har du ingen slike rundt deg kan dette være løsningen.. nemlig en ferievanner til den nette sum av 25 kroner!


Du hørte riktig, det trenger ikke være så dyrt. Faktisk så kan du også lage denne ferievanneren selv av tråd du har liggende hjemme.

Denne pakken fra Biltema er helt genial. Det er en 5-pack med snor som rett og slett settes slik du ser på bildet her - én ende ned i en beholder med vann - den andre enden stikkes godt ned i potten (husk at plantens røtter drikker på bunn og spiser på topp), og voila! Planten vil hente opp det vannet den trenger. Se produktet her. Dette er ikke selvsagt ikke optimalt for planten, men jeg har gjort det selv - og det funker. Både inne og ute!

Det kan være lurt å teste denne litt før du drar på ferie for å se hvor fort plantene dine drikker. Da vil du finne ut hvor stor beholder med vann du trenger til de diverse plantene. Lykke til og god ferie når den tid kommer! Alle bildene er hentet fra Biltema sine nettsider, innlegget er ikke sponset.
3 572 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page