top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBelinda J. Ilies

Mikrosteg.no - plattformen for deg som ønsker å utvikle deg!

Dette er så stas å fortelle, for min mann og meg har klekket ut idéene, lagt inn jobben, og lansert en helt ny plattform for deg som ønsker personlig vekst! Hos Mikrosteg.no kan du abonnere på mikrokurs i kategorien du liker, om du så ønsker å lære å ta bedre valg for kroppen din på hvordan du sitter, går og beveger deg, om du ønsker tips og triks innen hvordan holde huset ditt rent og alltid klar for et lite besøk, eller om du ønsker personlig utvikling.


Min mann og jeg elsker å vokse, og ekspandere som mennesker. Med andre ord så elsker vi å lære nye ting og utvikle oss! Dette gjelder både på privaten og på jobb. Men, noen ganger syns vi det er innmari slitsomt å ta kurs som skal helrenovere alt vi er, for før vi vet ordet av det er vi tilbake til den vi var før vi tok dette kurset, om det så var et kurs for å lære å spise sunnere, eller et kurs i photoshop. Det vi derimot elsker, det er små endringer og tips og triks som implementeres over tid. Vi merker at når vi jevnlig får små drypp og påfyll så vedvarer prosessen, og vi endres sakte men sikkert. Og sånn ble mikrosteg.no født! Alle våre mikrokurs er nettopp dette; korte videoer du som medlem får tilgang til hver uke, hvor din mikrokurstrener vil gi deg små tips og triks du kan bruke over tid. Hos Mikrosteg finnes det ingen begynnelse, og ingen slutt. Du kan begynne når du vil, og du kan avslutte når du vil, litt sånn som det er med vekst i livet generelt.


"Et mikrosteg er en liten endring, med stor betydning over tid".


Vi gleder oss til å finne flere mikrostegtrenere, og til å fylle denne plattformen med personlig vekst i alle kategorier! Så håper vi du vil få like mye utnytte av den som vi gjør.


Her er mikrokursene som er tilgjengelig per i dag:

I dette mikrosteget vil jeg guide deg gjennom instagram og strategi uke for uke. Jeg vil alltid følge med på hva som skjer bak kulissene, og vil fungere som en Instagram lærer for deg som enten ønsker å bygge deg opp som influenser, som bedrift, eller som jobber med å bygge opp andres bedrifter på nett.I mikrosteget "Vask med meg" vil du ukentlig få tilgang til en ny video hvor Raluca deler sine beste tips og triks mot et ryddig rent hjem. Hun vil lære deg om bakterier, vaskerutiner, planlegging og verktøy. Hver uke får du også en liten hjemmelekse som du kan implementere i ditt hjem. Bli en mester på rydding og vasking, med å kun ta små mikrosteg hver uke!


I dette mikrosteget vil Morten guide deg gjennom 52 uker i året, hvor han forteller deg hvordan han tenker rundt hagearbeid i hver uke. Her vil han dele sine innerste tanker som gjør at du - mest sannsynlig - vil se på hagen din med helt nye øyer. Hans revolusjonerende kunnskap gjør hagearbeidet til en lek, og Mortens motto er at hagen skal være avslappende, ikke arbeid. Med dette i bakhånd har han skapt et konsept som handler om å skape en vedlikeholdsfri hage.I dette mikrosteget ønsker jeg å dele kunnskapen jeg mottar gjennom bøker, slik at du slipper å måtte lese alt selv. Hver uke skal jeg ta deg med inn i små øyeblikk bøkene gir meg, min tolkning, og hvordan jeg implementerer kunnskapen i eget liv. Du vil få små hjemmelekser som jeg også gjør selv, og sammen ønsker jeg at vi skal bli litt bedre på livet, et mikrosteg av gangen!Lær deg å mestre tankene og handlingene dine ved å implementere mikrosteg fra dette kurset som er designet for å gi den den følelsesmessige klarheten du trenger for å lykkes i livet.Dette er mikrosteget for deg som ønsker å bli den beste versjonen av deg selv, et mikrosteg av gangen!

Kom til plattformen her.Sammen kan vi bli litt bedre på livet, et mikrosteg av gangen. Yay!

319 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page